​School uit, BSO Huibers-Huizinga open

Heeft uw kind na schooltijd behoefte aan rust of juist aan buiten spelen en lekker bewegen? Het kan allemaal op onze buitenschoolse opvang Kindercampus BSO Impuls Huibers-Huizinga. De leukste plek om te spelen, te leren en te groeien.

Waarom BSO Huibers-Huizinga?

• Nieuwe sfeervolle BSO in de school zélf.
  • Ruime, lichte binnenruimte, een fijn schoolplein en vlakbij meerdere speelgelegenheden.
  • Geregeld spelen op Bouwspeelplaats het Landje of de Kinderboerderij, beiden ook van Impuls.
  • Gediplomeerde pedagogisch medewerker(s) die goed samenwerken met de Huibers en Huizinga.
  • Actief, inspirerend en afwisselend (vakantie)programma.
  • Veel aandacht voor de veiligheid van de kinderen: fysieke en emotionele veiligheid.
  • Prettige app voor de ouders (Konnect) met onder andere eigen “schriftje” voor uw kind.
  • Samenvoeging in vakanties met BSO Groeiwereld (paar straten verderop), waardoor we in vakanties gebruik kunnen maken van een eigen Impuls-bus voor leuke uitstapjes.
  • Opvang voor kinderen van de basisscholen Huibers en Huizinga.

Openingstijden kinderopvang Huibers-Huizinga

BSO Huibers-Huizinga is open van:

14.00 – 18.30 uur in schoolweken

08.00 – 18.30 uur in vakantieweken

Onderdeel van Impuls Kinderopvang

BSO Huibers-Huizinga is een buitenschoolse opvang van Impuls Kinderopvang, een Amsterdamse organisatie met de langste ervaring op het gebied van spelend leren. We hebben altijd een passend aanbod en persoonlijke aandacht op 18 locaties in Amsterdam West, Nieuw-West en Noord.

Ouders over onze BSO

Na mijn werk heb ik genoeg tijd om mijn kind op te halen.’

‘Goede aansluiting op de basisschool.’

‘Alle activiteiten zijn leuk en leerzaam tegelijk.’

Inschrijven BSO Huibers-Huizinga

Wij verwelkomen u graag als klant bij BSO Huibers-Huizinga! Kijk voor de voorwaarden op www.impuls.nl.

Liever eerst rondkijken?

Kom gerust langs voor meer informatie of een rondleiding. Bel voor een afspraak: wijkmanager: Marion Kronenburg 06 222 099 01 of afdeling Planning en Plaatsing, 020 515 88 00.

Kindercampus BSO Impuls Huibers-Huizinga

Jacob Geelstraat 48

1065 VT Amsterdam

Wijkmanager: Marion Kronenburg (telefoon: 06 222 099 01, email: marion.kronenburg@impuls.nl)

Opvang vóór schooltijd nodig?

Mogelijk heeft u voor uw kind (4 – 13 jaar) opvang nodig vóórdat de school opengaat. Laat ons dit s.v.p. weten. Wij inventariseren de behoefte en kunnen bij voldoende vraag met een aanbod komen.